Hoe?

Het uitgangspunt van deze behandelingen is de kracht van het zelf herstellend vermogen van ons lichaam. Rust creëren in het lichaam zodat hernieuwde energie weer kan stromen en kan helen wat verzwakt is.

Als cliënt lig je op een massagetafel met je kleding aan. Ik zorg ervoor dat je comfortabel ligt. Je krijgt eventueel een dekentje om je warm te houden. Je ligt op je rug en mag je ogen sluiten.

Tijdens de behandeling ga ik door middel van zachte aanrakingen op zoek naar plekken in jouw lichaam die aandacht nodig hebben. Jouw lichaam vertelt mij eigenlijk wat ik moet doen, waar ik moet zijn en wat het nodig heeft.

Dit kan soms een zoektocht zijn en daardoor verschilt het tempo en effect van de behandelingen van persoon tot persoon. Ieder heeft zijn eigen ritme en dat is prima.

Door jouw lichaam op die plekken aandacht te geven waar het nodig is, kan er ontspanning ontstaan en wordt er weer ruimte gemaakt voor een hernieuwde energiestroom.

Een sessie duurt ongeveer 1u . We beginnen met een kort gesprekje om elkaar te leren kennen. Aan het einde van de sessie wordt er best niet te lang nagepraat. Meestal ben je moe na een sessie en laat je dat best even zijn zoals het is. Moesten er belangrijke dingen blijven hangen de dagen na de sessie dan maak ik graag tijd om daar aan het begin van een volgende afspraak over te praten.

Omdat deze behandelingen traag en zacht op gang komen raad ik aan om een aantal sessies te plannen. Ideaal is 1 om de 2 weken. Zo geef je je lichaam tijd om deze manier van behandelen te ontvangen. Uiteraard kan een sporadische sessie om jezelf een moment van rust te gunnen ook perfect en zal het zeker deugd doen. Het verloop van jouw eventueel traject bij mij zal zich al doende uitwijzen.

  • 1 sessie = 60€

Schenk je graag één van je geliefden een sessie bij mij cadeau? Dat kan perfect! Stuur me een bericht of mailtje of pm via mijn Instagram account en ik zorg ervoor dat de cadeaubon bij jou terechtkomt. Je kan een bon kopen twv 60€ dat is 1 sessie van 1u. De persoon voor wie je koopt maakt zelf met mij een afspraak.